Orange Juice Funk Collective // SAVE THE NAME

+
Cartell i artwork d'Orange Juice Funk Collective by Joan Garau

SAVE THE DATE // ORANGE JUICE
 FUNK COLLECTIVE EN CONCERT
El proper dissabte 2 de febrer de 2013
 a les 21h al Teatre de Capdepera

Anticipada a l’Oficina de Turisme de 
Capdepera: 5€ // Taquilla: 8€

ORANGE JUICE FUNK COLLECTIVE és un col·lectiu de bons músics que presenten temes propis al més pur estil funk-jazz fussió. Inicialment ORANGE JUICE és un organtrio amb trompeta creat a Mallorca i format per Llorenç Barceló (hammond), Pep Garau (trompeta), Josep Munar (guitarra) i Jeroni Sureda (bateria). Actualment han ampliat la formació amb els músics de FUNK COLLECTIVE per mostrar nous registres musicals. Dee7 s'incorpora a la improvització de les melodies vocals, Pep Lluís García acompanya la secció rítmica amb percussió i completen l'elegant secció de metalls Nil Mujal com a saxo tenor, Joan Mas al saxo baríton i Miquel Gayà al trombó.

Els músics amb més de 50 gravacions d'estudi i innombrables concerts en directe, enregistren el seu primer treball discogràfic a principis de febrer a l'estudi de grabació Team33 (Sa Torre – Mallorca) amb el tècnic Toni Pastor. Al disc contaran amb els arranjaments de metalls a càrrec de Vicenç Martín i amb la col·laboració del reconegut trompetista David Pastor. Una bona notícia per a la música de les illes! I com varen dir els de 40putes sense por a equivocar-se , OJFC serà una de les sorpreses del 2013.

PROJECTE VERKAMI // AJUDA A ORANGE JUICE FUNK COLLECTIVE A ENREGISTRAR EL SEU DISC
Per dur a terme aquest projecte necessiten la teva ajuda!!! Tenen part dels diners de la gravació perquè han treballat durant 2 anys estalviant part del caché dels bolos, però no en tenen suficient. Pots fer la teva aportació a la seva pàgina de Verkami a canvi del disc o un concert privat (aquestes són algunes de les recompenses que proposen) Encara ets a temps de col·laborar? Pots veure els vídeos de la banda al seu canal de youtube.



Com a bon músics, tenen moltes coses a dir amb la música. I a més de la campanya crowfunding estan organitzant diferents actes a Mallorca. El proper dissabte 2 de febrer a les 21h, no et pots perdre el Concert d'Orange Juice Funk Collective al Teatre de Capdepera. Amb entrada/donatiu per l'enregistrament del primer CD/DVD. Reserva't la data!

I per als amants de la música, el dissabte 8 de febrer David Pastor, reconegut trompetista que ha gravat amb Celia Cruz, Michael Bublé, Paquito de Rivera i un llarg etcètera d'artistes internacionals, estarà gravant el disc amb Orange Juice Funk Collective i fent una Master Class a l'auditori de Santa Margalida. Durant 3 hores treballarà damunt una Big Band i es podrà assistir de públic oïent per 5€. Save the date.



¡EL GROOVE SÍ QUE IMPORTA I ORANGE JUICE FUNK COLLECTIVE TENEN MOLT GROOVE!

Comentarios

Entradas populares