Revetlla de Sant Joan a la Serra de Tramuntana


Festa de La Flama al Castell d'Alaró 
el proper diumenge 23 de juny amb espectacle poètic visual a càrrec de 
Som Elles i Recital Poetes + Besllum i Impar3en1. 

Projecció de Som Elles, un documental sobre la producció poètica d'autoria femenina a Mallorca, més un Recital Poètic a càrrec d'Àngels Cardona, Aina Ferrer, Margalida Tous i jo mateixa, poetes que participam a la pel·lícula, juntament amb Aina Riera que la dirigeix. Com a teló de fons, les projeccions visuals en directe de Besllum a càrrec de Joana Mª Pericàs i per acabar, els videopoemes del col·lectiu artístic Impar3en1

Tot a un paratge meravellós, màgic i misteriós. Ens acompanyas a la revetlla de Sant/a Joan/a? Canvia la mar per la muntanya al 2n aniversari de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial. És de franc, només cal apuntar-se a les Oficines Municipals d'Alaró o telefonar al 971510000 per inscriure's a la tremponada i pujar a peu al Castell des des Verger. Baixada de nit, recordau llums i llanternes o pernoctau a l'hostetgeria del Castell.

LA NIT DE SANT JOAN TOT ÉS POSSIBLE!!!

Confirma assistència a l'event 

24/06

Revetlla de Sant Joan a més de 800 metres d'altura. Recital poètic audiovisual a la Serra de Tramuntana, a la V edició de la Festa de la Flama al Castell d'Alaró. Poesia d'Àngels Cardona, Aina Riera, Aina Ferrer i Joana Abrines amb visuals de Besllum a càrrec de Joana Mª Pericàs i experimentació sonora per Diedac Basajuan. 

Veure totes les fotos de la revetlla poètica a l'àlbum

Comentarios

Entradas populares