Aparador de Poesia // Novembre


Cartell by Joan Garau

Al novembre torna l'Aparador de Poesia a l'Espai Mallorca de Barcelona. Recordau que cada dimarts a les 20:30h hi ha cita poètica a la plaça Vicenç Martorell del Raval, la plaça de La Central i el Kasparo, junt a Bonsuccés.

Començam amb un homenatge a Vicent Andrés Estellés, on recitaran els poetes valencians Josep Lluís Roig, Marisol González i Vicent Almela. Continuam amb un concert poètic de la mà de Pau Gener Galin i Marc Espectre, poeta i músic que s’avenen a actuar junts a l’Aparador de Poesia. De la mateixa manera, ho faran les poetes Mireia Vidal-Conte, Mireia Calafell, Odile Arqué i Estel Solé. I, per tancar el cicle, Lluís Calvo i David Caño presentaran el seu poemari escrit a quatre mans Teresa la mòmia

L'Aparador de Poesia, coordinat per Maria Antònia Massanet i jo mateixa, és d'entrada lliure. Els recitals comencen a les 20:30h a l'Aparador que dóna a la plaça Vicenç Martorell del Raval. Reservau les dates a l'agenda i veniu, que cada dimarts omplirem l'Espai Mallorca de poesia!!!

Comentarios

Entradas populares