Videopoesia Impar3en1

Fotograma Koniec! Videopoema del col·lectiu Impar3en1

Joana Abrines i Joan Garau són mallorquins de naixement i creadors del col·lectiu poètic audiovisual Impar3en1. Van començar caminant junts al 2004 i van fer de la seva elecció personal, un camí professional. Han participat a diversos col·lectiu  artístics i al 2010 van publicar el poemari il·lustrat i musicat Poseía Poesía, des d'aquell moment han fet recitals poètics amb visuals i música en directe i han il·lustrat versos en diferents formats des de calendaris a videopoemes.

El col·lectiu Impar3en1 es nutreix de la col·laboració d'amics i companys que s'uneixen per a la creació dels videopoemes, ja que les imatges, la música i el vídeo estan creats expressament en cada ocasió. Com és el cas de Koniec! que està fet amb rotoscòpia, una tècnica d'animació antiga feta de manera digital, i per l'animació d'aquesta peça vam contar amb el bon fer de Nacho Codinach i la música de Pep Garau i Xarim Aresté.


Koniec!
Creació Joan Garau i Joana Abrines
Il·lustració Joan Garau
Poema Joana Abrines
Animació Nacho Codinach i Joan Garau
Música Pep Garau i Xarim Aresté


Avui presentam a l'Antic Teatre dos videopoemes d'Impar3en1 Koniec! i Dones dins dels Festival Flux Club organitzat per l'Habitual Video Team que han fet una recerca videopoètica i reuneixen 18 peces elaborades entre el 2008 i el 2014 que treballen des de la poesia més textual a la més visual, obres que vinculen la paraula poètica -escrita o dita- i el vídeo de creació.

La selecció inclou obres de Julián Álvarez, Neus Ballús, Paolo Colleoni, Lis Costa, Mercè Girona, Josep M. Jordana, Francesca Llopis, Gonzalo Marcuzzi, Judit Onsès, Xavier Sabater, Jordi Teixidó, Ester Xargay, del col·lectiu Impar3en1 format per Joan Garau i Joana Abrines i tres peces que formen part de l’espectacle Textures de Mireia Calafell, Miguel Marín, Sebastià Puiggrós i Joan Gómez.

Veniu a la projecció i al col·loqui? És entrada gratuïta!



FLUX CLUB
sessió 13
dilluns 6 OCTUBRE 2014_21h
ANTIC TEATRE

Bon dilluns i molts versos!!!

Comentarios

Entradas populares