Balears tot l'any!



Al mes de març, després de l'hivern i amb l'ametller florit, l'arbre més primarenc i valent, arriba la primavera. Temps de renaixement i renovació. També a Balears! Una nova energia expansiva entra al planeta Terra i ens anima a revisar amb força allò antic que no necessitam a la nostra vida, per fer una mudança emocional. 

La primavera és un bon moment per treure a fora tot el que hem somniat durant l'hivern i fer el canvi d'estació i d'armari. Si l'hivern es caracteritza per mirar cap endins en direcció al nord, la primavera floreix en direcció a l'est i simbolitza el renaixament en tot el seu esplendor. És un bon moment per recuperar la conexió amb els nostres profunds anhels.

Així que a més de mudar-me de casa, enguany vull mudar-me de pell. I he decidit començar un curs de cuina macrobiòtica a l'escola de Rosa Tugores per conèixer les energies dels aliments i descobrir la meva manera de relacionar-me amb el menjar. Fins ara ha estat immadura, addictiva i amb brots bulímics sense arribar als vòmits però amb desequilibris emocionals. El nou objectiu és equilibrar-me per dins i per fora, continuant el procés de coneixement personal que vaig començar fa més d'un any, després del meu crack del 29. Vull possar una intenció amorosa a tot el que faig, dic, pens, escric, menj i som. Vull ser el que mengi i menjar el que som.

Amb l'equinocci de primavera, quan la nit és igual al dia, comença una nova espiral solar que ens dóna l'oportunitat de generar nous cicles de vida i creativitat, perquè les idees també són vida. I a n'aquest món no només són pares i mares els que tenen fills. Amb l'arribada de la primavera, me va arribar una gran notícia: la meva amiga de l'ànima està embarassada i estan esperant una criatura: encara no saben si és nin o nina, de moment és un angel asexuat molt desitjat. En pocs mesos serà una nova vida que florirà dins un nucli fort per respirar, aprendre, estimar, crèixer i fer-se gran al mediterrani, la terra d'enmig, on la llum amb una inclinació de 45º assoleix la seva màxima harmonia.

Temps de fira, tornen els dies de sortir al carrer, de caminar, de fer l'amor a tota hora i aprofitar per veure sortir el sol i veure com se'n va per l'horitzó. Per les condicions que es donen a les nostres terres, proliferen els ulls observadors de pintors, poetes i gent de bona casa i bon paladar. 

Bon profit i feliç primavera!

Dia 12. Fase preovulatòria

Comentarios

Entradas populares