Escriptura creativa

Uni-vers. Cartell by Joan Garau


El proper dijous 3 de novembre començam el primer taller d'escriptura creativa a la Biblioteca de Cala Rajada situada al Teatre de Cap Vermell a les 19h. Aquesta convocatòria ha estat un èxit, ja hi ha 16 persones inscrites. Animau-vos teatrers, encuriosits i lletraferits, són sessions quinzenals d'hora i mitja, obertes i gratuïtes, per entrar dins l'univers literari.

Fa mesos que na Maria Àngela del Servei d'Assessorament Lingüístic, Sal Capdepera, em va contactar per fer el taller al seu municipi, per veu d'una amiga comú que forma part de la tribu poètica de La Vila que hem creat arrel del taller de literatura creativa que vam començar al 2015. Després de la gestació, el part i els primers mesos de na Sofia, ha arribat el moment de fer-ho realitat. Hem pensat el curs per a joves (a partir de 16 anys) i adults interessats en la literatura que vulguin acostar-se a l'escriptura d'una manera creativa. La idea inicial és gaudir de la paraula junts i jugar amb ella. Escriure la nostra pròpia història, petits relats, contes i poemes a partir de pretexts tal com la tècnica cadàver exquisit, black out poety o diferents exercicis d'estil per composar texts propis parodiant-ne d'altres. L'objectiu és compartir lectures i parlar de cal·ligrames i poesia visual vinculant la literatura amb altres arts i acabar posant en comú tots els texts dels participants. L'objectiu és passar-ho bé i animar a tots els lletraferits del municipi a que si volen i es veuen amb cor, es presentin a la secció local del concurs Ploma de Ferro, que fa alguns anys que ha quedat deserta.

Si tens curolla per escriure, no t'ho pensis pus i apunta't al SAL (per correu o telèfon), les biblioteques municipals de Capdepera o el centre jove. Compartirem l'uni-vers per crear el multi-vers!

Comentarios

Entradas populares