Multi-vers

Feliç nou any deu!!! 2+0+1+7=10!!!
Per gener començam un nou taller d'escriptura creativa aquesta vegada a la Biblioteca de Sineu. La casualitat ens va venir a cercar un horabaixa del mes d'octubre. Vam quedar amb una amiga i els nostres fills per anar al contecontes de Sineu, ens va encantar. Encetaven la temporada infantil amb el Bibliomòbil del Circ Bover i quan va acabar l'espectacle, em vaig presentar a n'Antònia, la bibliotecària de Sineu, i li vaig comentar els tallers per adults i per infants que feia. Des de feia dies pensava de quina manera podia ampliar els tallers d'escriptura creativa, on ens ajuntam els lletraferits i lletraferides del poble i feim tribu. Va semblar interessada, me va dir que aquella setmana una atl·lota li havia demanat si feien algun curs d'escriptura i així vam continuar les converses amb na Magdalena 'Ramirada', la regidora de Cultura, i ho van relacionar amb la celebració del 30 aniversari de la biblioteca per tirar-ho endavant. Ara és hora de dir la teva en prosa, vers, monòleg o diàleg. Ens trobarem els divendres quinzenals a la biblioteca de Sineu, de 18h a 19:30h. A partir del proper divendres 13 de gener de 2017.

La idea és gaudir de la paraula junts i jugar amb ella, aportar algunes idees i exercicis per crear relats utilitzant les mateixes paraules que utilitzam per xerrar. Escriure la nostra pròpia història, petits relats, contes i poemes a partir de pretexts i diferents exercicis d'estil per composar texts propis parodiant-ne d'altres. L'objectiu és crear un grup literari al poble i compartir lectures i parlar de cal·ligrames i poesia visual vinculant la literatura amb altres arts per acabar posant en comú tots els texts dels participants. Si tens curolla per escriure, no t'ho pensis pus i apunta't a la biblioteca de Sineu (per correu o telèfon). És trimestral i gratuït!!!

I jo també aprofito aquestes sessions de creativitat per deixar sortir el que està per dir com aquests versos que vaig escriure a la darrera sessió abans de festes al taller de Capdepera, amb un exercici sobre l'efecte d'escriure amb els 5 sentits i va sortir aquesta polisèmia:

Toc, toc, toc
m'obren la porta.
Toooc, toooc, toooc
sonen campanes.
Toc, oct, cot
deix de sentir-hi.
Toc i toc i toc
amb la punta de la llengua
Toc i toc i toc 
i arribo a l'orgasme.

Vols compartir el teu univers per crear un multi-vers! Aquesta és la teva i per febrer, a Inca!

Comentarios

Entradas populares