Intensament vivim!

Sofia a l'escola de fantasia que deia Gianni Rodari

Durant aquest mes i mig a casa he guanyat una família!

Hem perdut una repadrina, hem guanyat un grapat de records, hem organitzat una boda a casa, ens ha casat na Sofia. Tenim mascotes, ens visiten papallones i ara ha arribat un caragol. Hem organitzat la casa, l'espai físic i emocional, de tant en tant també el desordenam. Decoram el balcó cada setmana, Fa dibuixos per tothom, monta exposicions i les parets no li basten. Està organitzant "La festa de l'amistat" per quan tot això passi. Li ha fet cançons al coronavirus de tots els estils, darrerament li dona les gràcies "per donar-mos temps d'estar a casa, tots junts".

Enyora. Vos pensa i vos anomena. No demana gaire sortir. Pujam i baixam escales. De moment tenim espai. Ha crescut, torna gran. Ha tornat al seu llit, dorm tota la nit. Hem recuperat un lloc sagrat, ens abraçam, com abans. Tornam a dinar plegats, ara en silenci. Aplaudim. Reim i ballam, ens barallam menys que abans.

Tornam tenir temps per perdre temps, ordenar els minuts, canviar el món, mirar-mos la guixa i els ulls, fer-mos massatges i pessigolles. Contar contes, escriure lletres, ser espectadors d'espectacles interminables. Prendre es sol quan surt, regar les plantes i veure com creixen les flors. Xerrar-lis i donar-lis un nom. A casa, hem vist canviar d'estacio, sortir el sol cada matí durant 40 dies, caure la pluja, botar damunt l'aigua amb catiusques i paraigües, remullar-mos fins a quedar xopes i pintar-mos la cara, les mans i els cabells de colors. Na Sofia ha pintat un mural amb son pare i cada dia experimenta amb pinzells i materials de tota casta. Ens aixecam i anam a dormir sense pressa, sense arribar tard enlloc. Mantenim les rutines. Hem perdut feina, el telèfon i les rialles, a vegades. Hem transitat l'adicció i hem perdut la por.

Ara sabem que ens tenim a noltros. Per tornar aprendre l'art de viure intensament!

Any 0. Dia 1. Menstrual. Mes 4

Comentarios

Entradas populares