inventari de tres habitacions

una porta sense pany, tres quadres de flors que el primer dia es van eliminar del nostre present i un passadís llarg i groc que duu a les habitacions:

PRIMERA HABITACIÓ
una porta de fusta sempre oberta, dos llits individuals convertits en un de "matrimoni" sense capcelera, un armari empotrat i una estanteria improvissada per insertar detalls, una cortina anuada al sostre i un balconet. Una lavadora blanca i un pot de pintura negre, tres guixos de colors i cinc cordes per estendre sa roba neta.

SEGONA HABITACIÓ
unes rajoles en tons verds, una tovallola pel cos verda, una tovallola pels peus verda, una cortina del bany transparent i un mirall davant el lavabo com a totes les cases. Un water i una banyereta en forma de seient per a la higiene íntima. Un joc de "toallitas" i una ampolla de "pato" per convidar a una estància còmoda.

TERCERA HABITACIÓ
un sofà simple VERMELL, les parets blanques a decorar, una negre_pissarra per escriure els sentiments momentanis. Dues tauletes blanques, i una televisió, una cable per l'antena i un cable per la llum i un cable pel telèfon inexistent. Un moble marró forrat d'unes plaques de metacrilat vermell (fan joc amb el seient per dues persones). Un hule de 8 euros de color blau amb flor vermelles i groges i una taula per dinar dos amb quatre cadires de seient negre. Una cuina insertada i coberta per unes portes blanques: 6 plats plans, 6 plats fondos, 6 plants de café, 6 tassons transparents, 2 tasses per la llet, 6 tasses de café. Sense cafetera, sense forn. Amb tot lo necessari i una terrasseta de color rossat amb una taula blanca.

Pd: llum natural per ponent, a peu de la línea verda de metre, ideal per parelles joves i apunt per viure.

Comentarios

Bigode ha dicho que…
Oi Joana!

O Tato e o Cróvis querem saber seu endereço de e-mail... Me passa, por favor?

Beijo!!!!
Joana Abrines ha dicho que…
lógico: pipius13@hotmail.com

soube que eles viajam pra a Espanha, e você vai vir!?

Beijos
Bigode ha dicho que…
Obrigado, Joana!
Eu não vou pra Espanha, vou pra portugal. Mas quero muito ir pra Eapanha também. Te devo uma visita!

Beijos!

Entradas populares