BITàCORA de viatge

El primer viatge internacional d' ES REBOSTER va iniciar-se el divendres 30 de març i va durar fins al diumenge 1 d’abril. Un pont entre dos mesos que va unir aquest grup mallorquí a França i a Catalunya. Els 9 músics residents a Mallorca van començar la història del viatge a les 11 del matí i van deixar els treballs a mitges per arribar a l’aeroport de Palma i volar a les 2:30. A aquesta mateixa hora els dos barcelonins instalats començaven el seu viatge paral·lel: fast-food, alquiler de cotxe i recollida de personal al Prat.



Una, dues, tres hores després estaven tots instalats als vehicles amb els instruments i els equipatge per sortir de la ciutat condal. La ronda de dalt va ser l’elecció i l’AP7 en direcció a Girona, l’autopista per arribar a la frontera amb França. A les cinc de la tarda tenien proves de só però el retard d'Spanair, el tràfic i les condicions meteorològiques van impossibitar l'arribada al destí, la Universitat de Perpignan, a la hora prevista. Peatges, frontera, estació de serveis i rotondes per pujar a l’escenari a la una i mitja i baixar a les dues en punt per una determinació policial. Trenta minuts de concert destinats als amics francesos que van ballar amb la música d’ES REBOSTER durant un interval curt però intens.




Sopar, concert i dormir van ser per ordre les accions dels onze components del grup mallorquí que amb l’ajuda del tècnic de só,Tomeu i la road manager, Meri van arribar a l’alberg dels seus somnis. L’anàlisi abans de dormir per part d’en Pere (guitarra), na Marta i na Margalida (veus), en Pep (trompeta) i en Joan (baix), les rialles contingudes de na Joana (guitarra) i n'Alberto (percussió) per no despertar als veïns de les habitacions
contigues i la cançó del mamut interpretada per en Pere Antoni (saxo) van despertar els primers ratjos den Llorenç (sol, solet). Poques hores per descansar i tornar agafar els cotxes en destí Barcelona. Bon dia Miquel (bateria), bon dia Biel (trombó) i Calet (piano)!





A les tres del migdia dinaven a un restaurant des Raval i a les cinc estaven a la KGB, sala mítica del barri de Gràcia, per adintrar-se dins l’espai que durant més d'una hora i mitja seria d'ES REBOSTER. Bateria, baix, guitarres, vents, percussió i veus; una prova de só difusa que va trobar la unió musical a les nou de la nit quan van pujar els llums de la sala i el grup d’arrels mallorquines va instalar-se a l’escenari i va animar al públic, inicialment fred i espectant per convertir-lo en un públic actiu i amb somriures. Saludar Barcelona des de la KGB va ser la primera incursió a Barcelona d’ES REBOSTER en la seva gira del 2007. La força d’aquest grup amb ritmes potents, lletres sinceres i directes electrocutants és el primer germen de la música balear al territori nacional. Auguren futur!

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
M'agradat molt, que vos passaren els dies del cap de setmana, lo mes be possible.

Si vos sentiren, tan be com noltres segù que coque vegade vos contrateran.

un abraçada
Anónimo ha dicho que…
...

Entradas populares