ESREBOSTER ESCLATA A VICPodeu veure més fotos d'ESREBOSTER a VIC a elter.netHem aconseguit una de ses nostres fites d'enguany, tocar a la programació del Mercat de Música Viva de Vic. Gràcies a la organització del festival, a la discogràfica Música Global, a la Direcció General de Cultura de les Illes Balears i a la persistència del nostre guitarrista i ànima del grup, FOTOU, per fer-ho possible!


El dijous 16 de setembre va ser un dia important per ESREBOSTER. Vam arribar a les 11:30h al meeting point de l'aeroport de Barcelona on ens esperava un mini bus amb xòfer per dur-mos fins a Vic on els 12 que som vam acomodar-nos a l'hostatge i vam veure la nostra fulla de ruta. Vam dinar a un fast-food i vam arribar puntualment a l'escenari.
Al Sucre, un dels escenaris centrals del festival, vam fer la primera foto i ens va caure la primera llàgrima d'alegria. "Ho hem aconseguit", vam cridar i una veu ens va dir "aquesta és la primera passa d'un llarg CAMÍ". L'optimisme ens entusiasme com diu la cançó que pots escoltar a l'spotify.


Vam provar com a professionals: a l'escenari hi havia el nostre raider i el backline preparat, els cantants tenien dos monitors individuals, en fotou tenia micro per fer els coros de "BAILE", en Joan i na Joana se sentien pel monitor, n'Esther tenia un nord electro preparat, n'Alberto va tenir llest es set de percussió pel directe i els vents van seguir contant amb els seus estimats inalàmbrics. Tot estava preparat per tirar endavant un dia d'il·lusió compartida. Vam anar a descansar i a estimar-se com fan les bones famílies i ens vam preparar per sortir a les 20:00h, que van ser les 21:00h, i amb la nit de tardor van arribar les primeres gotes del cap de setmana.


A la carpa va començar la festa i vam compartir escenari, actitud, música, ambient i públic amb "La Selva Sur". Quan ja estàvem a punt de pujar vam rebre la gran visita esperada d'en Pep Poblet. El saxo(logy) més internacional ens acompanyava a una data senyalada. Un cop més el convidat ens regalava el seu temps, la seva música i la seva energia positiva.A les 23:00 ja hi havia els darrers nervis abans de pujar a l'escenari, fotos al camerino i la visita inesperada d'IB3TV. Una entrevista per un breu reportatge sobre sa música balear a Vic que podeu veure aquí.


A les 23:30 vam pujar a l'escenari per guanyar la partida a la por i demostrar la nostra proposta musical al públic assistent i als professionals del sector. Eren molts els ulls que miraven i moltes les orelles que escoltaven ESREBOSTER. Vam despertar amb "DONA" com és habitual a la gira del segon disc "WOW" (2009) i vam acabar amb "BAILE" acompanyats de les notes d'en Pep Poblet. Damunt l'escenari va esclatar la energia de 12 persones que bategen amb la música. ESREBOSTER ÉS UN I UNIT.Veure retall de premsa al dBalears

Veure retall de premsa al Última Hora

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
Molt be, supos que vos contreteran un poc mes.

Com sempre sort

Una abraçada

Entradas populares