Recitals Poètics a Barcelona i a Girona


Aquest dissabte 24 de novembre a l'espai polivalent iroom de gràcia es projectarà el documental Som Elles d'Aina Riera que versa sobre la producció poètica mallorquina contemporània. En el qual vaig tenir la sort de participar-hi juntament amb grans poetes de l'illa. Som n' Aina, na Maria Antònia, na Clara, na Tonina, n'Àngels, na Glòria, na Marta i na Joana.

La projecció es marinarà amb un tast dels poemes de na Marta Bertrán i una servidora. I la presentació del poemari El moll de l'os de Maria Antònia Massanet il·lustrat per Mari Jo Ribas que he tingut el gust de llegir-lo abans. I puc dir que comença i acaba d'una manera magistral, i durant tota la lectura l'acompanya el ritme, la musicalitat i una llengua literària d'una vivesa i una bellesa extraordinàries.

És un acte poètic i gratuït que comença a les 20h. I al que estau totes convidades!!!!!

Nova imatge d'en Joan Garau per al col·lectiu Impar3en1

I abans de Nadal, per encetar bé el 2013 feim una paradeta a Girona. El dimecres 19 de desembre presentam nous videopoemes d'Impar3en1 en el cicle titulat Imatges en Context, organitzat per na Marta Sureda juntament amb Context Llibreria Cafè.

A més de les projeccions audiovisuals hi haurà un col·loqui que s'allargarà fins a l'hora de sopar, amb prèvia reserva, per continuar aprofundint sobre els temes tractats. Les sessions comencen puntualment a les 20:30h a la Llibreria Cafè Context. Amb èxit s'han celebrat les de Joanot Cortés i David Gutiérrez. El proper dimecres hi haurà Jorge Tur, i de cara al desembre Andrés Duque (5/12), Félix Pérez-Hita (12/12) i Impar3en1 (19/12).

És un honor i un regal poder acompanyar en aquest cicle, alguns dels videoartistes que més admiro. Andrés Duque, cineasta independent que ha fet obres magnífiques com Color Perro que Huye i Ensayo Final para la Utopia. I què dir d'en Félix Pérez-Hita? Mestre generós i company de feina al Soy Cámara - el programa del cccb, a més d'estimat amic. Podeu veure la seva punyent mirada al blog vudutv, plagat de secrets i descobriments de grans veritats.

SALUT I POESIA!

Comentarios

Entradas populares