OJFC // DISC DE L'ESTIU 2013

 
Imatge & Artwork del disc OJFC by Joan Garau
 
Orange Juice Funk Collective, el grup de música jazz i funk ja ha tret el seu primer disc al mercat i noltros tenim bona música feta a Mallorca per escoltar aquest estiu. El projecte iniciat al 2011 per Llorenç Barceló amb les mans i el cor al hammond, Pep Garau amb els pulmons i els aguts a la trompeta, Josep Munar agafa el pols a la guitarra i Jeroni Sureda amb el ritme a la bateria. L'organtrio amb trompeta es va ampliar per obtenir nous registres musicals, i es va incorporar Dee7 a les melodies vocals i Pep Lluís García a la percussió. A la gravació de disc, l'elegant secció de metalls, la completen Miquel Gayà al trombó, Joan Mas al saxo baríton i Nil Mujal al tenor. A més de la col·laboració del reconegut trompetista David Pastor.
 
Músics amb gran experiència musical procedents de diferents estils presenten 10 temes propis composats per Orange Juice amb arranjaments de Vicenç Martín, enregistrats per Toni Pastor durant l'hivern 2013. Encara que sigui el seu primer treball discogràfic, tots els músics acumulen una gran experiència musical en gravacions d'estudi, concerts en directe i formacions musicals a nivell nacional i internacional com Very Pomelo, Blues Devils, Victor Uris, David Murray, Donovan, European Jazz Orquesta o The Impressions, entre altres.
 
Del 20 al 28 de juliol acompanyen el disc a diferents punts de Mallorca, la illa que els ha vist néixer i créixer musicalment. I de cara a la tardor tenen previst presentar el disc a la Península. M'atreviria a dir, sense por a equivocar-me, que aquests joves mallorquins seran una de les sorpreses musicals d'aquest 2013. Aquí pots veure com sonen amb un fragment del documental de la gravació del disc, editat per Joan Garau, artista plàstic i dissenyador de l'illa que ha fet una col·laboració artística amb la banda creant la imatge del grup des de l'inici amb molt groove.

Orange Juice Funk Collective // Trailer Making Of from Orange Juice Funk Collective on Vimeo.

Comentarios

Entradas populares