MALLORCA JAZZ ORQUESTRA


LA MALLORCA JAZZ ORQUESTRA S'ESTRENA A CALA RAJADA

Imatge del Cartell by Joan Garau

A Mallorca s'ha creat una nova Big Band, la Mallorca Jazz Orquestra, que actuarà el proper 16 d'agost a la Nit de Jazz de Cala Rajada. Gairebé la totalitat dels músics són mallorquins i alguns components provenen de Catalunya. Els dinou músics tocaran clàssics del jazz i swing amb els convidats especials Matthew Simon, com a trompetista solista, i Sergi Vergés, a la batuta de la orquestra.

El jove trompetista mallorquí, Pep Garau, ha pres la iniciativa de reunir els músics de la Mallorca Jazz Orquestra, amb l'ajuda de Toni Vaquer, Llorenç Barceló, Miquel Gayà i Salvador Font, per al primer concert de la Big Band que actuarà al Moll de Cala Rajada el proper divendres 16 d'agost. La intenció del trompetista és ajuntar músics i amics per realitzar un concert de gran format i tocar en directe. El repertori estarà format per grans clàssics del swing i el jazz amb arranjaments originals de Mel Lewis, Thad Jones, Billy Strayhorn i Toshiko Akiyoshi, entre altres.

La Big Band tocarà sota la direcció de Sergi Vergés, trombonista i director de la Big Band del Liceu. L'altra figura convidada és Matthew Simon, trompetista americà afincat a Barcelona i professor del Liceu des de 1982, que ha compartit escenari amb Miles Davis, Buena Vista Social Club, Cecilia Cruz, Tito Puente, Tete Montoliu, Jerry Lewis, Bebo Valdés, ...

Aquest concert en primícia es podrà veure de franc al moll de Cala Rajada, el proper divendres 16 d'agost a les 22h.

Mallorca Jazz Orquestra:


Saxo Alt: Joan Más
Saxo Alt: Marina Moyà
Saxo Tenor: Enrique Oliver
Saxo Tenor: Jordi Montserrat
Saxo Baríton: Marcel·lí Bayer
Trompeta lead: Matthew Simon
Trompeta: Pep Garau
Trompeta: Pep Tarrades
Trompeta: Bernat Xamena
Trombó lead: Miquel Gayà
Trombó: Josep Oliver
Trombó: Chema Borràs
Trombó: Tolo Serra
Bateria: Salvador Font
Percussió: Pep Lluís García
Contrabaix: Steve Bergendy
Piano: Toni Vaquer
Hammond: Llorenç Barceló
Veu: Salvador Sobral

Convidats especials Matthew Simon i Sergi Vergés
Dirigit per Sergi Vergés.


Comentarios

Entradas populares