Aparador de Poesia

Cartell per Joan Garau

El nou Espai Mallorca de Barcelona ha obert les portes del seu local a la Plaça Vicenç Martorell i a partir d'ara, els dimarts també són poètics a la Ciutat.

Aquest dimarts 1 d'octubre arranca el cicle Aparador de Poesia amb un recital-acció de Núria Martínez-Vernis, Marta Darder i el poeta i saxofonista victor bonetarbelí. Setmanalment, versaran poetes d'indrets, paisatges i llenguatges diferents, al nou Espai Mallorca. El mes d'octubre també comptem amb Àngels Gregori, la poeta guanyadora dels Jocs Florals d'enguany, i amb la guanyadora del Premi Nacional de Literatura de 2011, Marta Pessarrodona, que recitaran amb la poeta andorrana Teresa Colom. També presentarem les novetats editorials de poesia amb la recent editorial mallorquina creada per Pau Vadell, Adia Edicions; Ester Andorrà presentarà Afamats juntament amb Marc Romera i el poeta Ramón Boixeda farà lo propi amb el seu poemari La pell fina.

Aparador de Poesia, el cicle de l'Espai Mallorca coordinat per Maria Antònia Massanet i jo mateixa, és d'entrada lliure. Els recitals començaran a les 20:30h a l'Aparador que dóna a la plaça Vicenç Martorell -la plaça del Kasparo, junt a Bonsuccés- convidant als veïns del barri i als visitants del Raval a un petit tast poètic; per continuar el recital a dins l'Espai Mallorca. Al final d'aquestes sessions de poesia, hi haurà micro obert per tots aquells que tinguin alguna cosa a dir. A la web de l'Espai podeu trobar tota la programació del mes d'octubre i reservar les dates a l'agenda. Veniu, que hem d'omplir l'Espai de poesia!!!

http://www.espaimallorca.net/aparador-de-poesia
VERSOS

Comentarios

Entradas populares