WOW - Detalls sonors

Es Reboster enguany celebra el 10 aniversari amb 11 components que han gravat 12 temes al segon disc, titulat WOW i que pròximament sortirà al mercat. Enumeració correlativa de la que estam cada vegada més satisfets.



Bitàcola audivisual elaborada per en Joan Garau d'alguns moments viscuts a l'estudi de gravació mentre en Pere Estelrich, alias Fotou, i na Joana Abrines, jo mateixa, gravaven les guitarres del disc. Detalls sonors ampliats per les bateries d'en Miquel Amengual, el baix d'en Joan Garau, la percussió de n'Albert Serra, els teclats de n'Esther Muntaner, les trompetes d'en Pep Garau i en Lluis García, el trombó d'en Vicenç Moltó i les veus del germans Pericàs, Margalida i Pere Antoni. I les exclusives col·laboracions d'en Pep Poblet, en Salva Racero dels Lax'n'busto, en Jesús Diez, en Llorenç Barceló, na Xus Coll, en Josep Oliver, en Jordi Álvarez i en Miquel Gayà. Amb l'excepcional WOWBIGBAND.
L'existència del segon disc d'Es Reboster, WOW, significa la nostra continuïtat, per sempre.

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
Sort i que vos agradin els concerts en directe dels mesos que vendran.

Una besada molt forta

llamj
Joana Abrines ha dicho que…
el proper i més intens serà la presentació del disc WOW a la sala assaig dia 13 de juny. Amb intencionalitat familiar, celebraré dalt de l'escenari tot el que està per succeir.
Margalida ha dicho que…
Uoooo!!!! jijiji... ja me pos nerviosa només de pensar-hi! serà gros! mil besitos des de Nijmegen!! muak!!

Entradas populares