SOY CÁMARA // EN PARAL·LEL























El nou capítol de SOY CÁMARA. EL PROGRAMA DEL CCCB s’emet aquest divendres 8 de febrer a les 19:30h per la 2 de TVE.

En paralelo tracta d'explorar l'atractiu de la ciutat-conflicte i dels barris populars a partir de l'exposició del CCCB El Paral·lel, 1894-1939.

La tesi principal del capítol considera que als barris modests però dinàmics, sovint situats en els marges de la llei i el bon gust, es forja part essencial de la modernitat. I d’aquí la importància d’aquests barris en la construcció i projecció de les ciutats, com mostra el cinema de la primera meitat del segle XX. A més, el capítol mostra el paper de la dona en aquest barri de Barcelona, present no només en espectacles sinó també en una prostitució de carrer i prostíbul, de trista fama internacional. Per això, el programa indaga en el cos femení com a objecte de desig, mercaderia última a la qual servien les arts escèniques i musicals. El programa dirigit per Andrés Hispano i Fèlix Pérez-Hita, compta amb la col·laboració dels comissaris de l'exposició Xavier Albertí i Eduard Molner, el cineasta amateur Carles Barba i el crític de cinema Àngel Quintana.

Un petit tast d'aquest programa es va projectar a la secció de Perles Locals del Miniput 2012 i divendres es podrà veure a La 2 de TVE. Vagi de gust!!!

Aquí pots veure el tràiler.
Aquí es pot veure el programa online

Comentarios

Entradas populares