Oh fortuna!



Tema // Oh Fortuna!
Autor // Xarim Aresté
Vídeo // Joan Garau
Imatges // Impar3en1
Disc // Lladregots

Amb Impar3en1 hem col·laborat al clip Oh Fortuna! del primer disc en solitari de Xarim Aresté. El vídeoclip és una de les col·laboracions que el músic de Flix i Joan Garau han fet al disc Lladregots (Chesapik, 2013). 


Enguany els dos artistes han presentat a la xarxa tres clips El presseguer, La gran onada, Quan s'acabi tot i van estrenar L'allau a l'edicio online de l'enderock 31. Oh fortuna! és la cinquena i darrera entrega dels clips d'aquest disc. Com diu Xarim a l'entrevista de l'EDR: "Amb en Garau compartim una filosofia i em venia de gust que ell interpretés les meves cançons amb imatges, però de la mateixa manera com jo vaig composar les cançons. Són vídeos creats de manera espontànea, sense cap pressupost i amb total llibertat artística. Els feia pràcticament en un dia. La idea era fer-los i penjar-los com si fossin haikus".

Oh Fortuna! està editat amb les imatges d'arxiu d'Impar3en1 que vam gravar al 2006 com detalla la carta d'ajust que ençata aquest clip. Vam buscar imatges emocionals de la publicitat d'aquella època mentre una dona es dutxava i l'aigua rajava com el pensament. La vida passa davant seu des de la infància a la sexualitat fins que arriba a la maduresa. S'escarrufa i té calfreds quan pensa amb el que vindrà: Oh Fortuna! 

Joan Garau i Xarim Aresté han continuat col·laborant junts i ja van fer-ho abans amb el videopoema Koniec, amb el disseny del disc Tothom ho sap de Gerard Quintana amb Xarim Aresté i recentment amb la imatge gràfica de la seva gira amb la Masa Coral de St. Marra. Qué res s'acabi!!!

Cartells de Joan Garau. Veure aquest projecte

Comentarios

Entradas populares