La imatge salvatge

Aula Xcèntric 2014. Taller dirigit per Jordi Costa
Un any més l’Xcèntric i l’Institut d’Humanitats organitzen l'Aula Xcèntric presenten “La imatge salvatge. Infiltracions i senders cap aun cinema outsider”, enguany l'he coordinat de nou i està dirigit pel crític i realitzador Jordi Costa, que tindrà lloc al CCCB entre els dies 4 i 27 de novembre.
L’objectiu d’aquest curs consisteix en traçar aquesta història subterrània del cinema outsider a través de les seves intermitents infiltracions a (i apropiacions de) el discurs dominant i analitzar les condicions per a la possibilitat d’un cinema salvatge en l’era de la democratització d’eines i la sofisticació tecnològica.
Jordi Costa, Andrés Hispano, Carles Prats, Juan Antonio Suárez i Juan Bufill seran els ponents encarregats de conduir-nos per aquest sender durant cada dimarts i dijous del mes de novembre. Jo seré el pont entre els professors i els alumnes i assistiré a totes les classes, però és el típic curs que m'agrada tant que si no fos per feina, m'haura apuntat com a alumna. I tu, t'apuntes?

Comentarios

Entradas populares