VEUS EN VIU

Al mes d'octubre començam el darrer trimestre de l'any amb nous propòsits i nous aprenentatges. La tardor, inspiradora d'històries.


Si t'interessa la literatura creativa i l'oralitat, aquesta és una oportunitat per a treballar l'escriptura creativa i la posada en escena de la paraula i assolir una declamació poètica personal. Durant 6 sessions quinzenals de 2 hores compartirem diferents maneres de recitar i finalitzarem el taller amb una posada en comú dels texts propis i un petit recital a l'Auditori de La Vila.

Començam el proper dijous 15 d'octubre a la Biblioteca de Santa Margalida i cada quinze dies ens trobarem per compartir veus, sons, silencis i paraules. Si encara no t'has animat, només falta dir que és un taller gratuït i que per participar, cal inscriur-se a bibliotecalavila@ajsantamargalida.net o al 971.523.895

La primera edició del taller d'escriptura creativa va ser un èxit de participació i vam tancar-lo amb l'autopublicació d'un fanzine amb els texts de tots els participants. En aquesta segona volta volem créixer i volem que tu també formis part de Sa Tribu. T'apuntes?

Comentarios

Entradas populares