Hivern Literari

Inca, ciutat literària, ara i sempre: Pare Colom, Lluís Maicas, Aina Ferrer, Marta Bertran, Bernat Munar, Toni Alomar, Toni Mir, entre altres... com ha escrit en Jaume C. Pons Alorda a Núvol.

Hem organitzat amb l'ajuntament un cicle titulat "Un hivern literari a Inca" on hi ha el I Cicle de Conferències poètiques coordinat per n'Emili Sánchez Rubio que m'encantaria assitir però no puc perquè tenc taller a La Vila i Capdepera els dijous i que vendran durant dos mesos poetes de renom per parlar de temes vinculats a la literatura i al pensament, a la filosofia, a la música i a l'ensenyament com Lucia Pietrelli, Pau Vadell o Laia Martinez i Lopez, entre d'altres i que alguns d'ells han estat premiats en el premi Pare Colom que està a un molt bon moment de salut i que duri. 

Jo coordino amb molta il·lusió el taller d'escriptura creativa al poble que em va veure néixer i ara me veu créixer, fent tribu amb els grups literaris que hem fet a altres pobles i aviat se sumarà la biblioteca de cultura artesana de Palma a la llista de biblioteques que ofereixen el taller d'escriptura creativa. I jo feliç de que els pobles, les ciutats, els joves i els adults vulguin entrar a l'univers de les paraules, utilitzant-les per escriure, per treure de dins allò que tenen per dir; encara que hi hagui moltes coses dites, i d'altres molt ben dites, encara que algú pensi que no té res més a dir. Trobem-nos encara que només sigui per el plaer d'escriure!

Aquest diumenge vespre 12/02 parlam del programa literari a "La Gran Vida" d'IB3 ràdio. 

 Collage i disseny del programa de Joan Garau.

Comentarios

Entradas populares