ES REBOSTER A SA TELE


Making-off d'es videoclip d'Es Reboster (2008)

Si no voleu llegir, anau directes al link on trobareu un videoclip d’Es Reboster, sense saber perquè sí ni perquè no.

Si en canvi, vos encisen ses paraules vos explicaré el motiu de l’aparició d’aquest grup musical amb D.O. Mallorquina al programa Golòbica Tv (K33). Un bon dia de l’any passat, que ara no recordo de quin mes, vam rebre una telefonada de sa discogràfica, Música Global, oferint-nos una gravació a l'aire lliure a un camp de patates del Maresme. Encara que Mallorca tengui ses millors patates del món, concentrades entre Sa Pobla i Muro, vam accedir 10 persones a volar a Barcelona i fer un videoclip rodejats del tubèrcul que durant els primers anys de vida només era apte pels porcs. Fins aquí tot bé, nosaltres som dels que no saben ni volen negar-se mai a res. Llavors arriben ses dolces sorpreses, com aquesta.

Allò que s’havia de gravar a les 16:00h de la tarda va començar a les 17:00h perquè ens vam perdre pels camins d’una carretera litoral; el camp de patates es va convertir en un verd i frondós camp de arxofes com a escenari natural; la nostra primera intenció de mantenir vives les plantes carnívores va concloure amb bots i alegries com s’aprecia al vídeo; aprofitant els capítols florals i les hores de sol que quedaven vam tocar tantes vegades “Què en farem?” que no hem tornat a assajar-la, i “així cantava, així així” van despedir-nos d’un excel·lent equip humà, que no de só, i vam tornar alguns cap a sa Roqueta i altres vam mantenir-nos a n’aquest nou mediterrani adoptiu.

Amb aquest vídeo “high quality” a sa retina de sa memòria, només puc dir que sa gran avantatge d’haver topat amb aquest grup d'amics, i un amant, m’ha convertit en millor persona, i no vull que ploreu quan ho llegiu. Sempre podré dir que vaig gravar un videoclip a un camp de carxofes amb una jaguar nova.

LINK: VIDEOCLIP ES REBOSTER

Comentarios

Unknown ha dicho que…
Eres lo más!!!!
(i escribes como nadie...!!! guapa!!!)
c
Anónimo ha dicho que…
Es que teneis una discocrafica, ........., habra de mejores, pero hay que apostar.

Molt ben escrit.

Una abraçada llamj
a. ha dicho que…
Qué grande, Joana!

Sonáis francamente bien. Dale recuerdos al bajista de mi parte, jejeje.

Besos!
Anónimo ha dicho que…
¡Joana! Cuánto tiempo, ¿qué tal va todo?

Veo que hay mucho que leer y escuchar por aquí. Me alegro de que sigas tan inquieta como siempre, y esa búsqueda incesante te haya llevado a explorar nuevos campos. Y me alegro también de comprobar que la inspiración sigue yendo contigo en tus nuevas aventuras.

Me pondré al día y pasaré por aquí a menudo. ¡Un besito!

Entradas populares