AVUI FA 10 ANYS...
AVUI, A LES 5:32 FA 10 ANYS QUE VAM FER EL NOSTRE PRIMER BAILE "A N'ES CEL BLANC I BLAU" DE SA ROQUETA, EREM JOVES DE FESTA I ENS SENTIEM LLIUREs AMB LA MÚSICA.

DESPRÉS DE MOLTES NITs D'ESTIU ENS VAM DEMANAR QUÈ EM FAREM? I VAM GRAVAR EL PRIMER DISC. SONO QUI VA SER EL CRIT D'ESCLAUS DE GUERRA, DE MAR-ROC, D'IRA I DE SUERTE. A UN MÓN INSEGUR I AMB MOLTES CUROLLES VAM SER IMMIGRANTS A UN MÓN BLACK&WHITE. "NOLTROS CREIEM AMB ELS IDEALS I SA MARE QUE ENS VA PARIR... " PORTAVEM COLORS: 5 ESTILS A 1 SOL CD, VA DIR LA PREMSA.

WOW VA SER EL SEGON DISC I AL 9MÓN D'ADULTS HEM CONSERVAT LA MATEIXA MÀGIA DELS PRINCIPIANTS AMB UNA DOSI D'EXPERIÈNCIA I UNA ALTRA D'INSOMNI. MOLTES GRÀCIES PER FER-NOS AQUEST CAMÍ DE MIRALLS TAN FÀCIL, ENCARA QUE A VEGADES PAREIXEM UNA DONA MALCRIADA QUE SENT SOLITUD QUAN ALGÚ CAMINA AL SEU COSTAT I "ÉS SENT TRISTA D'ESTAR TRISTA" PERÒ LA RULETA CANVIA DE SENTIT I DIU QUE AVIAT HI HAURÀ UN TERCER DISC D'ESREBOSTER AMB MOLTS SINGLES, BOLOS I CRITS D'ALEGRIA.

PD: Podeu llegir una petita crònica de viatge mentre escoltau els temes publicats d'ESREBOSTER a l'spotify, al myspace, al blog, al itunes o al youtube.

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
Felicitats, de tots noltres .....paseu als teus companys musics.

Per molts d'anys poqueu seguir en tot lo que vos agrada.

Un beso i salud

Llamj

Entradas populares